Νέα προϊόνταAPAGARD Premio Οδοντόκρεμα με Υδροξυαπατίτη της SANGI 100ml

Κωδικός: 4987643501025

Δείτε το κόστος μεταφορικών
Τιμή: από

Premium Type Οδοντόπαστα με γεύση μέντας

 

Φροντίδα Premium 100g, Ενισχυμένη γεύση μέντας, Αυξημένη περιεκτικότητα σε nano-υδροξυαπατίτη για μεγαλύτερη φυσική λευκαντική και αντιτερηδονογόνο δράση. Περιέχει επίσης ξυλιτόλη.

 
Μετά από 2 εβδομάδες χρήσης της APAGARD το 84% των χρηστών δήλωσαν πως τα δόντια τους έγιναν λευκότερα.   
 
 
Η APAGARD είναι μια πρωτοποριακή οδοντόκρεμα αποκατάστασης της αδαμαντίνης που χάρη στο μοναδικό ενεργό συστατκό της, τον υδροξυαπατίτη της Sangi, έχει ενισχυμένη λευκαντική δράση αποκαθιστώντας τη διαφάνεια, την πυκνότητα (περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα) της αδαμαντίνης των δοντιών καθώς και την επιπλέον στιλπνότητα που παρέχεται από την προσθήκη ενός παραγώγου πρωτεΐνης μαργαριταριού, της κογχυολίνης. Με την επανασβεστίωση των δοντιών, η APAGARD κάνει την επιφάνεια της αδαμαντίνης λεία και ανθεκτική, αυξάνοντας την αντίστασή της στην προσκόλληση της οδοντικής πλάκας και των κηλίδων χρωστικής καθώς και στην οδοντική τερηδόνα.

 

100gr

 

 

Συστατικά:

(INCI Name)

AQUA, DICALCIUM PHOSPHATE, GLYCERIN, XYLITOL, HYDROXYAPATITE (NANO), SILICA, PEG-8, SODIUM LAURYL SULFATE, CELLULOSE GUM, AROMA, SODIUM SILICATE, TRIMAGNESIUM PHOSPHATE, HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN, SODIUM SACCHARIN, GLYCYRRHETINIC ACID, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE, LAURYL DIETHYLENEDIAMINOGLYCINE HCL

 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)

Είδατε σήμερα

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
Web Widget zendesk