Νέα προϊόνταΌροι χρήσης

Όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα oralcare.gr διαθέτει τα προϊόντα της ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου. Πριν περιηγηθείτε στο κατάστημα μας παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης - προϋποθέσεις και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε.

 

1.ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η oralcare.gr μπορεί να τροποποιήσει ή να αλλαξεί εξ' ολοκλήρου τις πληροφορίες και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν και είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει τους πελάτες της μέσω της ιστοσελίδας. Ο νέοι όροι χρήσης ισχύουν απο την στιγμή που αναρτώνται στην επίσημη σελίδα της oralcare.gr

 

2.ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η oralcare.gr δεσμεύεται για την άριστη κατάσταση των προϊόντων που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

3.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρεία δεν μπορεί να φέρει ευθύνη για τυχόν αποκλίσεις στο χρώμα που βλέπετε στην δική σας οθόνη, καθώς κάθε συσκευή (κινητό, laptop, tablet, pc έχει διαφορετική οθόνη με διαφορετικές αναλύσεις και ευκρίνεια στα χρώματα.

Η oralcare.gr εγγυάται για την έγκαιρη ενημέρωση του πελάτη για την διαθεσιμότητα των προ'ι'όντων. 

 

4.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1.Πληρωμή με αντικαταβολή

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή ΔΕΝ απαιτείται χρήση πιστωτικής κάρτας, πληρώνετε τον εκπρόσωπο της εταιρίας courier Γενική Ταχυδρομική  με την παράδοση των προ'ι'όντων σας. Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι δωρεάν. Εφόσον επιλέξατε να πληρώσετε με αντικαταβολή οι παραγγελίες σας θα ολοκληρώνονται από την στιγμή που εκπρόσωπος της εταιρίας επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί σας.

2. Πληρωμή με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα
Έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα, σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας. Το κατάστημα oralcare.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει τις οικονομικές σας συναλλαγές  μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Δεχόμαστε όλες τις καρτες Visa και Mastercard.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς

Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε την αξία της παραγγελίας σας με τραπεζική κατάθεση σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Eπίσης μπορείτε να κάνετε μεταφορά χρημάτων απο τον λογαριασμό σας στον λογαριασμό της εταιρείας μεσω web banking.

 Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζα Πειραιώς:

GR08 0172 2120 0052 1209 0334 200

 

5. Aλλαγές προϊόντων

 Έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε τα προϊόντα που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών  ημερών από την ημέρα παραλαβής του με κόστος 5,00€ ανα αποστολή αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρία που συνεργάζετε η oralcare.gr. Aπαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να μας στείλετε ένα email στο [email protected]  με θέμα «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» και τα στοιχεία σας και η εταιρία oralcare.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο. Όλα τα προϊόντα επιστρέφονται στο υποκατάστημα της εταιρείας ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Βασικός παράγοντας για την επιστροφή είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές και εξωτερικές φθορές καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του ή οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο πάντα με τα λογότυπα της εταιρείας. Αλλαγές σε προϊόντα προσφορών γίνονται μόνο με προϊόντα που είναι σε προσφορά.

 Επίσης να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του και στη σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο. 

 

 

6.ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε πίσω τα προ'ι'όντα που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Aπαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να μας στείλετε ένα email στο [email protected]  με θέμα «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» και τα στοιχεία σας και η εταιρία oralcare.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο. Όλα τα προϊόντα επιστρέφονται στην έδρα της εταιρείας ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Βασικός παράγοντας για την επιστροφή είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές και εξωτερικές φθορές καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του ή οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο πάντα με τα λογότυπα της εταιρείας. Αλλαγές σε προϊόντα προσφορών γίνονται μόνο με προϊόντα που είναι σε προσφορά.

 Επίσης να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του και στη σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο. 

 O καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε παρακάτω: 
https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm 
H oralcare.gr οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. 
Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.

Επιστροφές χρημάτων γίνονται αυστηρά εντός 14 ημερολογιακών ημερών σε προϊόντα τα οποία δεν υπάγονται σε έκπτωση ή σε εκπτωτικά πακέτα προσφορών, εφόσον η εταιρεία έχει παραλάβει τα προϊόντα τα οποία έχει στείλει στον εκάστοτε πελάτη με όλα τα παραστατικά τα οποία την συνοδεύουν ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει σε λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα τραπέζης (ανάλογα την τράπεζα μπορεί να διαφέρει το ποσό) τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

 

 

7.ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ - ΑΖΗΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Για την δική σας ασφάλεια και καλύτερη εξυπηρέτηση, πριν καταχωρήσετε οποιαδήποτε παραγγελία, καλό θα ήταν να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα έχετε την δυνατότητα να τα παραλάβετε, προκειμένου να μπορείτε να έχετε και σε επόμενη παραγγελία το προνόμιο της αντικαταβολής (πληρωμή με την παράδοση). Σε αντίθετη περίπτωση (μη παραλαβής - άρνησης της παραγγελίας), στην επόμενη παραγγελία δεν θα έχετε το προνόμιο της αντικαταβολής, θα σας ζητηθεί από εκπρόσωπο της εταιρείας μας, να πληρωθεί με τραπεζική κατάθεση - πιστωτική κάρτα.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η εταιρεία έχει προβεί στη δημιουργία αυτού του όρου, για έναν και μοναδικό λόγο (κάθε αποστολή που είναι με αντικαταβολή είτε με δωρεάν προς εσάς, είτε μη δωρεάν μεταφορικά, επιβαρύνεται η εταιρία την αποστολή ακόμη και στην περίπτωση που αρνηθείτε ή δεν παραλάβετε την παραγγελία σας).

 

8.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η  oralcare.gr με σεβασμό στον καταναλωτή εγγυάται για την φερεγγυότητα και το δικαίωμα προσωπικού απορρήτου των στοιχείων του κάθε πελάτη. Τα στοιχεία τα οποία ζητούνται απο την oralcare.gr αφορούν την διεκπεραίωση μιας  παραγγελίας και την επικοινωνία με τον πελάτη για διευκρινήσεις των παραγγελιών και για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθούν για ενημέρωση του πελάτη για τις  νέες προσφορές και bonus απο τις συναλλαγές του με την εταιρία oralcare.gr. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς όφελος τρίτων

  1. ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ : Ελαττωματικά προϊόντα θα αναγνωριστούν από την εταιρεία μας, μόνο όσα φέρουν φθορά υλικού, ξεκολλήματα, στίγματα, φθείρονται, έχουν λήξει, ασυνήθιστα εξογκώματα, σε διάστημα εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο πελάτης δεν επιβαρύνεται τα 5,00€ κόστος επιστροφής. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για χρωματικές διαφορές που μπορεί να υπάρξουν από οθόνη σε οθόνη κάθε πελάτη.

10.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο των σελίδων που ακολουθεί αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της oralcare.gr

 

11. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη και είναι 3,50€. Για παραγγελίες άνω των 39,00€ η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 800 11 55 222

 

 

 

 

 

 

 
Προσφορές

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
Web Widget zendesk